8. Έξοδα αποστολής

Η serafinoshoes.gr/com δεν χρεώνει έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 29,99 ευρώ, ανεξάρτητα από το βάρος της παραγγελίας, αλλά και την απόσταση που προβλέπεται για την παράδοση του προϊόντος εντός Ελλάδος. Για αγορές από 29,99 ευρώ και κάτω τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 ευρώ, ανεξάρτητα από το βάρος της παραγγελίας, αλλά και την απόσταση που προβλέπεται για την παράδοση του προϊόντος εντός Ελλάδος. Εκτός Ελλάδος, αλλά εντός Ε.Ε, το κόστος είναι 15,00 ευρώ και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης έως 4 μέρες. Για εκτός Ε.Ε, το κόστος είναι στα  22,00 ευρώ και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης  7-15 μέρες. Στις χώρες όπου οι παραγγελίες περνούν τελωνείο, τα έξοδα εκτελωνισμού επιβαρύνουν τον αγοραστή.

9. Αποστολή και Παράδοση Προϊόντων

Η αποστολή/παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσα σε 24-48 ώρες, μέσω της ACS COURIER. Ο πελάτης λαμβάνει  σχετικό e-mail με τον αριθμό αποστολής έτσι ώστε να παρακολουθεί την πορεία  αποστολής μέσα από το επίσημο site της asccourier.net. Για τυχόν καθυστέρηση λόγω ανωτέρας βία  (π.χ ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών κτλ) που παρατείνουν την προθεσμία παράδοσης, η serafinoshoes.gr/com δεν φέρει οποιασδήποτε ευθύνη.

13. Αλλαγή προϊόντος

Στην περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή του προϊόντος  που σας έχει αποσταλεί, πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα ώστε να υποδείξετε το καινούργιο προϊόν που επιθυμείτε να σας σταλεί. Έπειτα, όταν ο υπάλληλος της μεταφορικής, σας παραδώσει το νέο προϊόν, επιστρέφετε ταυτόχρονα στον υπάλληλο της μεταφορικής το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε. Επισημαίνουμε ότι τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη, και συγκεκριμένα ανέρχονται στο ποσό των 5 ευρώ, αν πραγματοποιηθεί η κατάθεση τους σε έναν από τους Τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται ανωτέρω, ενώ αν ο πελάτης πληρώσει τα έξοδα στον υπάλληλο της μεταφορικής επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος για την αντικαταβολή στο ποσό των 2 ευρώ, συνολικά δηλαδή στο ποσό των 7 ευρώ. Αν η αλλαγή αφορά αγορά προϊόντος από 30,00 και πάνω, η αλλαγή για μία και μόνο φορά είναι δωρεάν. Αν χρειαστεί αλλαγή δεύτερη φορά ή παραπάνω φορές, τα έξοδα για κάθε αλλαγή επιβαρύνουν τον πελάτη, όπως αναφέρεται ανωτέρω, και συγκεκριμένα ανέρχονται στο ποσό των 5 ευρώ, αν πραγματοποιηθεί η κατάθεση τους σε έναν από τους Τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται ανωτέρω, ενώ αν ο πελάτης πληρώσει τα έξοδα στον υπάλληλο της μεταφορικής επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος για την αντικαταβολή στο ποσό των 2 ευρώ, συνολικά δηλαδή στο ποσό των 7 ευρώ.