Σεραφίνο σημαίνει… παιδικό παπούτσι!

Το κατάστημα Σεραφίνο αποτελεί συνώνυμο του παιδικού παπουτσιού! Έχει καθιερωθεί ως το Νο1 εξειδικευμένο eshop με παιδικά παπούτσια για αγόρια και κορίτσια με κορυφαία brands παπουτσιών για κάθε παιδί. 

Παιδικό παπούτσι με πλούσια παράδοση! 

Σημειώνοντας μια μακριά πορεία από τον Σεπτέμβριο του 1983, το Σεραφίνο άνοιξε τις πόρτες του στην όμορφη Λιβαδειά. Μέχρι σήμερα, το κατάστημα εξυπηρετεί καθημερινά όλους τους γονείς που αναζητούν ποιοτικά και επώνυμα παιδικά παπούτσια στις καλύτερες τιμές.

Βασικός μας στόχος σε όλη τη διάρκεια της πορεία μας στο χώρο του παιδικού υποδήματος, ήταν να συνδυάσουμε την υψηλή ποιότητα μέσα από όμορφα και μοδάτα σχέδια σε προσιτές τιμές, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των γονιών.

Ύστερα από 3 γενιές συνεχούς παρουσίας, απολαμβάνοντας καθημερινά την εμπιστοσύνη του κοινού, πιστεύουμε ότι πλέον τα καταφέραμε!

serafino shoes top brands

Παιδικά παπούτσια από top brands για κάθε ηλικία

Με σκληρή δουλειά για να ανταποκριθούμε στις δικές ανάγκες και εξειδικευμένη γνώση πάνω στο παιδικό παπούτσι, προσφέρουμε τα καλύτερα παιδικά υποδήματα από επώνυμα brands υψηλών προδιαγραφών. Διαθέτουμε παιδικά παπούτσια για τη βρεφική μέχρι την εφηβική ηλικία, καλύπτοντας κάθε στάδιο ανάπτυξης του παιδιού.

Εξέλιξη και ανανέωση

Αυτό που μας βοηθά να διατηρούμε πάντα την υψηλή ποιότητά μας, είναι  η διαρκής ενημέρωση τόσο για τις νέες τάσεις και τεχνολογίες στο χώρο του παιδικού παπουτσιού, όσο και για τις δικές ανάγκες. Με αυτό τον τρόπο παρέχουμε πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση μέσα από το φυσικό μας κατάστημα ή το online eshop serafinoshoes.gr.

Γνωρίστε τον κόσμο του Σεραφίνο και ακολουθήστε μας όλο το χρόνο στις διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες που διοργανώνουμε για τους μικρούς μας φίλους! Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας μέσα από τις φιλανθρωπικές ενέργειες του Σεραφίνο γι’ αυτούς που μας έχουν ανάγκη.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Σεραφίνο!

serafino shoes