Αθλητικά παιδικά 186 προϊόντα.

Αθλητικά παιδικά

Ενεργά φίλτρα

  • Νέο

GEOX ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΓΟΡΙ

GEOX ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ για αγόρι ιδανικό για καθημερινή και αθλητική χρήση. Υψηλής ποιότητας αθλητικό παπούτσι από ύφασμα με δίχτυ που διατηρεί τη θερμοκρασία του ποδιού σε κατάλληλα επίπεδα και ελαστική σόλα που απορροφά τους κραδασμούς στις έντονες κινήσεις. Περιλαμβάνει πάτο με μαλακό μαξιλάρι και αυτοκόλλητο κούμπωμα για εύκολη εφαρμογή και σταθερό κράτημα.

58,00 €
  • Νέο

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ UNISEX

Αυτό το ASICS αθλητικό παπούτσι unisex αποτελεί την τέλεια επιλογή για κάθε υπερδραστήριο παιδί. Αθλητικό παπούτσι σε πρωτότυπο σχέδιο με ενισχυμένη αντιολισθητική σόλα που απορροφά τους κραδασμούς. Διαθέτει ύφασμα από δίχτυ στο πάνω μέρος που επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει και ανατομικό πάτο για άνετο βάδισμα όλη μέρα.

52,00 €
  • Νέο

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΓΟΡΙ JOLT 2PS

Με το ASICS αθλητικό παπούτσι για αγόρι JOLT 2PS η άνεση συναντά την ποιότητα. Αθλητικό παπούτσι με ύφασμα από δίχτυ που διατηρεί το πόδι δροσερό όλη μέρα και ενισχυμένη σόλα με βαθιές αυλακώσεις για σταθερότητα σε κάθε βήμα. Ιδανικό για το σχολείο ή την προπόνηση.

45,00 €
  • Νέο

ASICS ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΓΟΡΙ GT-1000 7PS

ASICS αθλητικό παπούτσι για αγόρι GT-1000 7PS σε πρωτότυπο νεανικό σχέδιο για τον μικρό σας αθλητή. Αθλητικό παπούτσι με ενισχυμένη σόλα για μέγιστη αντικραδασμική προστασία και ανατομικό πάτο που στηρίζει κατάλληλα την καμάρα του ποδιού. Διαθέτει ύφασμα από δίχτυ στο πάνω μέρος που βοηθά το πόδι να παραμένει στεγνό όλη μέρα και αυτοκόλλητο κούμπωμα για σταθερή εφαρμογή. 

59,00 €