Τεχνολογία Asics

Τεχνολογία Asics

Η εταιρία ASICS έχει καθιερωθεί ως σύμβολο των ανατομικών αθλητικών παπουτσιών για υψηλές επιδόσεις. Το όνομά της προέρχεται από ένα αρκτικόλεξο από τη λατινική φράση Anima Sana In Corpore Sano - (Ένα υγιές μυαλό σε ένα υγιές σώμα). Πιστή στη φιλοσοφία της, κάθε καινοτομία ASICS έχει σκοπό να βελτιώσει την ποιότητά της, δημιουργώντας ένα καλύτερο προϊόν. 

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Τον Μάιο του 1990, η ASICS άνοιξε το Ινστιτούτο Έρευνας Αθλητικής Επιστήμης στο Κομπέ. Από τότε, πολλές αξιόλογες τεχνολογικές καινοτομίες σε αθλητικά παπούτσια και ενδύματα προέρχονται από αυτό το μοναδικό χώρο όπου οι επιστήμονες, οι αθλητές και οι προπονητές συνεργάζονται.

ΜΕΛΕΤΗ - ΑΝΑΛΥΣΗ - ΔΟΚΙΜΗ

Η παρατήρηση και η ανάλυση των φυσικών κινήσεων αποτελεί τη βάση κάθε προϊόντος ASICS. Οι ερευνητές στο Κόμπε διαθέτουν φωτογραφικές μηχανές υψηλής ταχύτητας, εξοπλισμό μέτρησης υψηλής τεχνολογίας και εξελιγμένο λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών στη διάθεσή τους. Έχουν δημιουργηθεί αρκετές αίθουσες δοκιμών για να μεταφράζουν τα ευρήματα της βασικής έρευνας σε νέα υλικά και προϊόντα.

Τα συστήματα απορρόφησης κραδασμών, τα χαρακτηριστικά προστασίας κατά της υπερβολικής ταχύτητας, τα εξωτερικά στρώματα με Wet Grip® Rubber, τα ανθεκτικά στο νερό ρούχα είναι μερικές από τις καινοτομίες του ASICS που τίθενται σε βαριές δοκιμές εδώ. Τρισδιάστατα συστήματα μέτρησης χρησιμοποιούνται στην Κόμπε για την ανάπτυξη παπουτσιών με τέλεια εφαρμογή.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ASICS

  • CT 1000 gel: Κορυφαία τεχνολογία που βελτιστοποιεί την ανατομικότητα του παπουτσιού, προσφέροντας εξαιρετική συμπεριφορά απέναντι στους κραδασμούς ανεξάρτητα από τον τύπο εδάφους.
  • PATRIOT: Παρέχει ιδανική ενίσχυση περιμετρικά στο παπούτσι, αλλά και στο κέντρο της σόλας, βοηθώντας για καλύτερη στήριξη σε κάθε βήμα.
  • PRE CONTEND: Πιο σκληρή σόλα ώστε να εξασφαλίζεται μεγαλύτερη στιβαρότητα και ισορροπια στο πέλμα.
  • ROADHAWK: Χάρη στην Flytefoam σόλα, τα Asics με την πρωτοποριακή τεχνολογία RAODHAWK είναι ιδιαίτερα ελαφριά και γι' αυτό τον λόγο, ενδείκνυνται για αθλητικές δραστριότητες στο γυμναστήριο.
  • GEL ZARACA: Με το φαρδύ καλούπι της, η συγκεκριμένη τεχνολογία παρέχει μεγαλύτερη άνεση στην εφαρμογή χωρίς να ασκεί πίεση στο πέλμα.
  • NOOSA: Η περιβόητη NOOSA σχεδίαση με το ιδιαίτερο design πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις προσφέροντας κομψό sport fashion style.

All comments

Leave a reply